Времето не чака никого с едно единствено изключение -

...
  Времето не чака никого с едно единствено изключение -
Коментари Харесай

Това ли заслужават феновете?! Мадона се гаври брутално с тях, вижте!

 

Времето не чака никого с едно само изключение - Мадона. Закъсненията на артистите за концертите им са нещо всекидневно, само че Мадона е емблематична в това отношение. За нея постоянно се чака доста. И то с часове.

Срещу това въстана Нейт Холандър, дал над 1000 $ за шоу на Мадона, част от турнето ѝ Madame X. Само че началото на концерта, който би трябвало да се организира през декември, е отсрочено с 2 часа. 

Именно по тази причина Холандър е завел дело против звездата и уредниците. И в това той не е самичък, в общ иск са се обединили над 500 души. 

Реакцията от Мадона не закъсня. Тя разгласява фрагмент от собствен концерт в Лас Вегас, където споделя: " Има нещо, което би трябвало да разберете. И то е, че кралицата в никакъв случай не закъснява ". 

Но това не е елементарна холивудска вест, защото интернет общественността застана на страната на недоволните почитатели.

" Кралицата в никакъв случай не закъснява, само че и не ти желае над 600 $ за билет. Мария-Антоанета също не е уважавала поданиците си ", написа някой си Марк Пърсънс.

" Слушай, обичам те и то от десетилетия... само че непрекъснато да закъсняваш с часове на концерти е изцяло непрофесионално и демонстрира пренебрежение към почитателите ти ", дава отговор ѝ почитател. 

Фен, който е бил на концерта във Вегас пък написа, че когато се появила с над два и половина часа забавяне, Мадона не се извинила, а даже обвинила публиката, че е пристигнала прекомерно рано. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/madonna/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР